Fotballkrigen

2010

Seasons & Episodes

  • 1

EP1 Fenerbahce - Galatasaray Mar 04, 2010

I det første programmet drar Bård til Istanbul for å se Tyrkias to største fotballag, Fenerbahce – Galatasaray. Oppgjøret mellom disse kalles verdens mest intense lokaloppgjør. Lagene holder begge til i Istanbul, men i hver sin verdensdel: Asia og Europa. Bård lærer de spottende, tyrkiske sangene, han blir kastet rundt på tribunen, og jammen inviteres han til CNN Türk også.

EP2 Kaizer Chiefs - Orlando Pirates Mar 11, 2010

I VM-nasjonen Sør-Afrika er ingenting viktigere enn oppgjøret mellom Chiefs og Pirates. Bård Tufte Johansen kjøper seg en sovepose og bosetter seg hos supporterne i en av verdens mest voldelige byer.

EP3 Honduras - El Salvador Mar 18, 2010

For de små landene i Latin-Amerika betyr suksess på fotballbanen alt. VM-kvalifiseringskampen mellom El Salvador og Honduras i 1969 ble brukt til hissig propaganda og kulminerte i en firedagers lang krig. I kvalifiseringen til verdensmesterskapet i 2010 møttes de to landene igjen i en avgjørende kamp. Bård Tufte Johansen tok turen til El Salvador for å kjenne på stemningen.

EP4 Celtic - Rangers Mar 25, 2010

Rivaliseringen mellom Glasgow-lagene Rangers og Celtic er en del av en større konflikt, nemlig kampen mellom katolikker og protestanter, mellom kongetro briter og irske immigranter. Kampen kalles The Old Firm, og begrepet antyder opprinnelig at det bare er disse to klubbene som betyr noe i skotsk forball. Begge klubbene regnes som fremtredende institusjoner med suksessrike historier, men hatet dem i mellom stikker kanskje dypere enn på noen andre fotballbaner i Europa.

EP5 River Plate - Boca Juniors Apr 08, 2010

Intet kontinent har mer lidenskapelige supportere enn Latin-Amerika. Og ingen latinamerikanske kamper er mer intens enn denne. Oppgjøret mellom fattige og rike. Bård Tufte Johansen reiser til Diego Maradonas gater og kampen kalt El Superclasico mellom River Plate og Boca Juniors.

EP6 Persepolis - Esteghial Apr 15, 2010

Asias største fotballkamp mellom Persepolis og Esteghial holdes under store plakater av Ayatollah Khomeini i Teheran. Hundre tusen menn på tribunen. En av dem er blond og holder med Odd Grenland. Han heter Bård Tufte Johansen. Det skal bli en dramatisk opplevelse.
0| 0h30m| en| More Info
Released: 04 March 2010 Ended
Producted By:
Country: Norway
Budget: 0
Revenue: 0
Official Website:
Synopsis

... View More
Stream Online

The movie is currently not available onine

Cast

Director

Producted By

AD
AD

Watch Free for 30 Days

All Prime Video Movies and TV Shows. Cancel anytime. Watch Now

Trailers & Images

  • Top Credited Cast
  • | Crew